Tjenester.

Luftfoto
Bilder tatt fra luften gir et fantastisk inntrykk. Med luftfoto får man et større overblikk over område og beliggenhet. Ikke forsvinn i mengden, men ta et luftfoto som skiller seg ut. Dronepilotene tilbyr høykvalitets dronebilder. Vi bryr oss om kvalitet og strekker oss langt for å levere flotte bilder. Vi kan tilby pakker tilpasset kundens behov. Noen ønsker kun råmateriale overlevert for en god pris, andre er ute etter redigerte bilder. 

35520973285_02034bb940_k.jpg

Dronefilm
Video fra drone, ofte kalt dronefilm eller dronevideo kan gjøre det lille ekstra i en reklame, til bruk i programmer på TV, som bakgrunn for 3D-visualisering for arkitekter og mye, mye mer. Vi kan tilby pakker tilpasset kundens behov. Noen ønsker kun råmateriale overlevert for en god pris. Andre er ute etter ferdigprodusert video med musikk, grafikk og hele pakken, ferdig publisert på nett.

27113340564_20d3c74f86_k.jpg

Inspeksjon
Vi utfører inspeksjon der det er vanskelig å krevende å komme til på en konvensjonell måte. Bruk av drone til å inspisere bygg, eiendom og konstruksjoner har lav risiko med tanke på sikkerhet. Det er effektivt og meget kostnadsbesparende. Vi bruker avanserte inspeksjonsverktøy med mulighet til å gi tilgang til våre kunder slik at bilder kan kontrolleres på en effektiv og enkel måte. 

Vi kan også være behjelpelig med annen form for dokumentasjon, som timelapse, foto og video på bakkenivå.

Matrice_vindm_liten.jpg

Kartlegging og oppmåling
Kartlegging for å lage ortofoto, skråfoto og terrengmodell av områder. Dette er et effektivt målesystem som mobiliseres raskt. Typiske prosjekter er anleggsområder, deponier og pukkverk der hensikten er masseberegninger eller terrengmodeller for prosjektering

volumxx.jpg
×
×

Handlekurv